By: HanAz ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 5-Oct-2009 03:00 Email | Share | Bookmark
RAYA 2009

ASSALAMUALAIKUM...

Salam jumpa lagi di laman yg telah hampir sebulan ditinggalkan ni...semuanya gara2 raya....apa pun sentiasa masih ada disini walau x update....lepas2 raya ni memang x der cite lain kecuali cite raya jer....balik kg lima hari ...iaitu pukul 12.00 tengahari bertolak dari rumah hari sabtu...iaitu hari buat lemang dan ketupat...nasib baik x jem...balik lalu jln biasa jer...seronok sgt sepanjang jln nampak kg2 yg indah dng suasana yg ceria serta meriah...sempat la spai kat kg dah pkul 6 petang ...berbuka puasa bersama sanak saudara utk kali terakhir di ramadhan ni...moga ALLAH panjangkan usia kita semua untuk Ramadhan yg seterusnya...terpaksa ambil pic ni yg diupdate dlm fcbook sebab masalah la nak upload kat sini....terima la seadanya...

raya tahun ni raya kat kg di kupang baling kedah iaitu rumah kak hanaz...cam biasa pagi raya berkumpul sanak dan saudara...x sempat sangat nak snap pic sebab masing2 sibuk...ayah abg we n ariz awal2 lagi balik padang serai utk sembahyang dan ziarah kubur ibunya.....nak sembahyang raya kat kg sendiri...nasib x jauh sgt...kak hanaz kat kuang jer sebab umah mak mentua x der sesapa balik lagi..petang raya baru semua berkumpul kat sana...





raya kedua..jln umah sedara mara dan kawan2....x der pun bergambar ape2...heheheh kamera pun habis bateri....raya ketiga buat open house skali sambut bday abg we kat umah tok manis....abg we sambut bday skali dgn maksunya....tp masa ni maksunya belum balik raya lagi tp member abg we semua dah spai so abg we pun potong kek sorang2 dulu...maksu kemudian



raya ke empat gi jln umah WANIE....jumpa la LIYA kat sana....TQ wanie atas layanan kelas 1 mu itu....dapat jumpa liya lagi best sgt...x dapat jumpa zam dan ita sebab diorag dtg petang....



gambar atas belas ihsan wanie jerk...heheehhe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

setelah 5 hari kat kg...kitaorg balik ptg khamis dan sampai umah pun dah malam.....jumaat terus buat persiapan utk open house...buat utk pekerja dan kakitangan ladang dulu....sempat la jumaat ni baking 4 biji kek masak mee n bihoon goreng jer...kuih muih sikit2..tu jer yg sempat....
alhamdulillah semuanya licin......





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net