By: HanAz ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-Aug-2009 00:47 Email | Share | Bookmark
Hot Lovely Momma Gathering





Tarikh ~ SABTU 08 AUGUST 2009 ~ 4.00 ptg- 6.30 ptg

Tempat ~ TAMAN WARISAN PERTANIAN, PUTRAJAYA


Kehadiran ~ Lela ~ momma Damia
Reen ~ Mama Zara
Liya ~ Mama Eyrfan
As ~ mama Ain'
Syima ~ Mama Kyra
Cikgu Anna ~ Mummy Sara
Lynn~ Ibu Yana
Ezira ~ mommy Kaseh
Ika ~ Mummy Hazriq
ckyn ~ Mama Uyen
Izza ~ Ibu 2S
Wani ~ Ibu 2 H
Kak Hanaz ~ ibu 2A


SATU PERTEMUAN YG INDAH....tu yg dapat Kak hanaz katakan...dan mungkin ibu2 HLM yg lain juga fikirkan....

Kak hanaz ucapkan jutaan terima kasih kepada HLM yg sudi jemput kak hanaz join gathering ni....

bila dapat jemputan ni kak hanaz terus minta izin dgn cik abg dan tak sangka pulak dia ok... bestnyer rasa x sabor la nak jumpa semua HLM ni.....tp dalam hati ni memang rasa malu gak maklum la kak hanaz rasanya yg paling senior....
rasa kerdil diri ini disisi HLM yg semuanya selim melin...ciut miut belaka... (yg sebenarnya paling x kerdil )


ok...dah x reti nak celoteh panjang....sudi2 lah menatapi semua pic ni...maaf la sebab x elok sgt ni....abg we yg jd potograpernyer.....ibunye sibuk sikit





kak hanaz x tahu nak bawa ape ...jadi buat la karipap & kuih muih sikit2....tp seadanya je la...




sebenarnya abg we dan adiknya x sabar nak pegi...sepanjang jalan bertanya itu ini hingga x dapat nak jawab...akhirnya ude ariz tertidur hingga kedestinasi...




berdebar debar sebenarnya nak jumpa HLM ni....tapi bila dah jumpa seronok sgt sebab semuanya peramah....ibu2 yg penyayang sgt....selain dari jelita .....anak2 semua pun ciut miut dan geram sgt tgok....
















hadiah yg kak hanaz dapat dari WANIE & CO.... tq wanie...akak suke sgt...x nak guna lagi...nak simpan utk kenangan....tq juga untuk cenderahati dari wani tu....best!!!

ada juga yg kak hanaz x sempat nak bergambar sebab abg we kejab ada kejab menghilang...ada yg x sempat beramah mesra tu kak hanaz minta ampun bebanyak ya....
ada yg kak hanaz kurang mengenali dan selalu tersasul nama pun maafkan lah....sebab first time jumpa masih keliru....lagipun tgok dlm fp dgn kat luar agak berbeza...kat luar semua lagi cantik tau....tu yg confuse tuh

ni saja la yg mampu....nanti kita jengok2 kat fp HLM yg lain dan kak hanaz nak cilok pic diorang....tentu menarik lagi sebab diorang semua dah terer mengedit......

kalau ada kata2 yg terkasar....
perbuatan yg x disenangi oleh kak hanaz & co tu harap maafkan ya....moga kita semua dapat berjumpa dan bermesra lagi......TERIMA KASIH KERANA ANDA SEMUA TELAH MENCERIAKAN HUJUNG MINGGU KAK HANAZ & FAMILI....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net