By: HanAz ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-Dec-2009 10:41 Email | Share | | Bookmark
Nurul & co. datang ....

Assalamualaikum....

12/12/2009.....pagi2 buta dah gi Pantai Remis joging....lepak2 kat situ sampai pkul 10 pg....
masa balik singgah pekan hari Sg. Buloh Sasaran beli barang dapur....balik kemas rumah sikit dan terus masuk dapur.....hari ni Nurul & co. nak datang ambik akar seruntum yg Wanie kirim masa gathering HLM sehari sebelumnya....

KH masak laksa jer....rasanya dah lama x buat laksa so kebetulan Nurul nak datang elok bebenar la tuh.....KH tahu Nurul n asben pun suka laksa gak kan....??

masak itu jer la ari nih sebab malas...heheheh alasan yg paling senang...

Nurul,Hubbynya Fathi...Yusri yg hensem dan Farah yg cute sampai dalam kol 2/3 gitu...
kita lepak2....sembang2 dan pekena laksa...sempat lagi anak2 nurul layan buaian kat luar walau panas terik....suker la diorang bebas gitu....



ni semua copy&paste dari fp Nurul jer tau sebab gambar dari kamera KH x elok....tu yg kat atas Nurul yg tulis tuh bukan KH tau....





rasanya sekejab sangat diorang datang....dah nak balik gi mancing kat Pantai Remis lak....nanti kalau lalu kat sini jangan lupa singgah tau...Kalau KH ade kat umah Pintu umah KH sentiasa terbuka utk kawan2 semua.....selagi ade kat sini la...kang dah pindah kat tempat lain dah x leh nak gather2 lagik......


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Terima Kasih pada Su dari Damansara sebab sudi sms KH ....harap KH dapat memnbantu mengenai masalah su tu dan diharap cup cake su akan menjadi lebih baik dari sebelumnya

dan utk teman yg tepon tanya petua nak buat laksa yg sedap tuh..
(ikan apa yg KH guna???)..KH sebenarnya x ler pandai sangat tp apa yg KH selalu buat (cara KH la....resepi leh cari kat sebelah) ialah KH selalu guna ikan sardin segar/ikan selayang.....ikan ni memang sedap dan manis tambahan kalau yg betul2 segar....kalau sebungkus laksa yg kering tu KH guna dlm 6-7 ekor jer ikan sardin/selayang yg sederhana besarnya....


tq utk semua....


Tuesday, 22-Dec-2009 01:03 Email | Share | | Bookmark
Memang Hot HLM nih....

Assalamualaikum...

Tiada KH sangka dapat menghadiri gathering HLM kali ni tp kalau dah rezeki saat akhir dapat gi juga...gathering HLM kali ni pada 12-12-2009 di delifrance maju junction...
tp KH terlewat sikit sebab cik abg habis kerja lewat....pukul 3.15 petang baru bertolak....cari pusing2 byk kali akhirnya kol 5.00 baru sapai...nasib masih ader...

best jupe semua yg hadir dan meninggalkan kenangan yg terindah...


ni la gambar yg sesetengahnye teah di copy dari adik hlm yg lain.....soryyyyyy












Friday, 18-Dec-2009 02:01 Email | Share | | Bookmark
11 hb hari utk ronda

 
 
 
View all 6 photos...
Assalamualaikum...

Cuti sempena Keputraan Sultan Selangor....sebenarnya rancang nak ke genting highland lagi tp ada masalah yg x dapat dielakkan kitaorg cuma gi karnival cuti sekolah kat stadium bukit jalil ....pastu jalan2 window shopping kat the mines....terus gi putrajaya

kat putrajaya tu sempat tinjau2 kat Alamanda....pusing2 kat dataran dan akhirnya bawa abg we n ariz ke pullman mandi...hingga petang..layan sikit gambar kat bawah nih....











ARIZ MAKAN KEK COKLAT MOIST KUKUS YG KH BUAT...PENUH KUSYUK TUH...


Thursday, 10-Dec-2009 00:41 Email | Share | | Bookmark
hepi birthday utk Mr.Azhar - 04/12/2009

 
 
 
View all 5 photos...

04/12 baru2 ni adalah hari lahir MR.AZHAR...iaitu suami kh yg tercinta dan ayah tersayang utk bag we afiq dan ariz izhan...... MOGA SEGALA YG DIKERJAKAN AKAN SELALU DIPERMUDAHKAN....DILIMPAHI REZKI OLEHNYA.....DIPANJANGKAN USIA....DAN DIPAYUNGI KEBAHAGIAAN DUNIA DAN AKHIRAT.....AMINNNNNNNNNN



secara kebetulan adik kh iaitu IJUN dan famili (anak dare 4 orang) dari melaka tel nak datang petang khamis 03/12 makan kh pun dgn lajunyer buat la sebiji kek utk kejutan buat asben petang tuh juga...x risau sebab asben kh selalu x der kat umah...dia akan balik kol 10-11 mlm.... maklang diorang dr melaka nih sebenarnyer nak dtg sabtu ambil adik kh ira yg nak ke melaka tp tercepat lak ....tp ader baiknyer.....diorg spai dalam kol 9.30 mlm....

kh dah sediakan makan malam utk diorg tp simple2 jer....kh tel diorg supaya x makan kat perjalanan...heheheh main paksa lak tuh...kena gak makan kat umah kh nih....spai terus jer makan malam dan rehat sambil kh sediakan utk kejutan cik abg...

.kol 11 mlm baru MR.AZHAR sampai umah terus kitaorg nyanyi utknyer....best tul masa tu nampak org yg kita sayang tersenyum bahagia....



kat atas nih kek span oren diselimuti dgn whip cream jer...deko ringkas2....

kat bawah nih....suapan dari ibu utk ayah.....tangan jer ader sebab badannyer seksi sikit





esoknya si mimi anak sedara kh (anak ke 3 Ijun) sibuk juga nak kek macam pak teh nyer....nak sambut juga bdaynyer yg tinggal beberapa hari lagi (11/12)...dia sibuk nak juga sambut....sepanjang masa dok sebut sapai kh pun dah boring dengar dan terus ler kh buat kek sebijik lagik utk dia....petang hari tuh kitaorg pun sambut bday itk dia pulak.....adusss bukan main hepi la dia sapai kater x yah lagik buat kat umahnyer....emmmmm budak2 memang seronok kalau dilayan


MIMI NURFITRIAH teruja dgn keknyer




ni ler ibunyer..........



Wednesday, 9-Dec-2009 01:28 Email | Share | | Bookmark
makan angin sekejab aje...

 
 
 
View all 6 photos...
Assalamualaikum...masih berbaki sehari cuti isnin 30/11 tu cik abg bawa seisi keluarga termasuk adik kh yg ikut dr kg pegi genting hlighland....pagi2 lagi dah bersiap...pukul 8.30 pg dah bertolak...singgah makan kat the store sg buloh utk sarapan...pas tu terus ke GH...spai sana dalam kol 10.30 terus cari parking....beli tiket skyway dan beratur punyalah panjang sebelum boleh naik skyway...siap leh naik dekat kol 12.00....huhhhh letih menunggu....

teruja abg we n ariz naik keta kebel yg terpanjang dan terpantas di asia nih...masa gi langkawi dulu naik keta kebel gak tp yg nih tetap teruja.....spai atas sana...kitaorg lepak2 kat luar sambil menikmati kedinginan yg memang mengasyikkan.....pas tu abg we,ariz dan maksu diorang sibuk dah...dah x sabo2 nak main game yg pelbagai tuh....tp sempat la main 2-3 jer sebab masa x mengizinkan....dlm kol 3 ayah diorang dapat call kena balik so kita pun terus turun balik.......ayah janji nak gi lagi .......tak per nanti ade masa dan duit mesti datang lagik....memang tempat nih menuntut wang yg byk ..... nii ler sikit pic yg ader....











[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net