Want your
own Fotopage?






 


By: HanAz ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-Oct-2010 01:45 Email | Share | | Bookmark
dah berbulan bulan kutinggalkan.....

ASSALAMUALAIKUM....

TERIMA KASIH UTK SESIAPA SAHAJA YG DATANG KE FP NI

JEMPUT LA KAWAN2 SEMUA KE BLOG KAK HANAZ UTK MENGETAHUI APA2 YG TERKINI

http://citrarasahanaz.blogspot.com

DAN KALAU SESIAPA YG NAK SELALU BERHUBUNG TUH LEH JUMPA KAK HANAZ KAT

facebook...... add aje Hanaz Ishak.....jumpa la kat situ....



terima kasih


Friday, 30-Jul-2010 03:35 Email | Share | | Bookmark
birthday cup cake

 
 
 
Assalamualaikum.....

ni kh dapat order dari seseorang di Ijok untuk kekasih hatinya yg juga bakal suaminya ujung tahun nih...di tak nak letak tarikh hanya nama sahaja.....x nak bunga2 cuma nak kumbang n tebuan n hati, reben jer....so kh pun geledah la tenet mencari contoh2 dan ni la hasilnya....tqvm....







Sunday, 25-Jul-2010 07:13 Email | Share | | Bookmark
KELAS dengan Kh

PENGUMUMAN....

untuk sesiapa yg berminat nak mengikuti kelas bersama kh boleh lah menghubungi kh di

0193567480

kh menyediakan 6 kelas untuk sesiapa yg ingin nak mengikutinya....iaitu

1 ~ muffin - 2 jenis ~~~ RM 100.00

2 ~ cheese tart ~~~ RM 120.00

3 ~ tart nenas pelbagai bentuk buah-buahan - RM 120.00

4~ kelas basic cup cake ~~~~ RM120.00

5 ~ cup cake + bunga-bungaan ~~~ RM150.00

6~ cup cake + fondant ~~~ RM 200.00



masa bermula 10.00 pagi hingga siap
tempahan mesti dibuat seminggu lebih awal.....cuma perlu membawa apron dan tuala kecil.



TERIMA KASIH



Thursday, 15-Jul-2010 00:43 Email | Share | | Bookmark
blueberry oh blueberry

 
 
Assalamuaaikum...
lamanya terbiar fp kh nih....
bukan apa kalu x dak cite yg menarik tu segan lak nak update...huhuhuhu

semalam dapat order dari Cikgu Nor...kawan Cikgu Fiza yg penah order dgn kh...
Cikgu nor order blueberry muffin dan blueberry cheese tart....tqvm





Thursday, 1-Jul-2010 08:24 Email | Share | | Bookmark
sekejab tp berbaloi....

Assalamualaikum......
semalam dapat order birthday cake....so jd la blueberry cake nih ....



pas tu wat lak sebijik kecik utk makan...dapat la sorang sepotong....



sebenarnya semalam kh puasa...tp masa dok deko kek order nih kh terjilat2 fresh krimnyer berkali2 ...lupa lak yg diri dalam puasa...bila tersedar rasa x berkeyakinan nak teruskan...tu sebab terus biat kek ni tuk anak2 n makayah mereka

ni pulak kejadian malam sabtu lepas....setelah dapat undangan dr nurul kh dapat la kesempatan yg sekejab nak jumpa kawan2 fp/fb yg menyambut bday n makan2 kat Aroma Ikan Bakar Jeram....
best sgt dapat jumpa lagik WATIE ARIN,NURUL FAUZANA N FAMILY, MIRA JOHAR, ILA,
pas tu dapat lak jumpa utk kesekian kalinya secara live dgn DANA SEFAMILY, ZU SEFAMILY
semuanya manis,cute n peramah...Selamat Hari Lahir utk Mira....
Terima kasih sebab jemput kh....lain kali jemput lagi...moga dapat sembang2 dgn lama lagi ya
semua pic ni ehsan dr mereka semua yg mempunyai kamera canggih2 belaka...tavm ...sekadar beberapa pic jer...





terima kasih semua...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net